Description
Насладете се на първокачествено българско агнешко месо от животни, живели в естествена среда. Животните са отглеждани хуманно в екологично чист район чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки.
Месото е обработено грижливо в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Всички хранителни качества, аминокиселини и витамини са запазени, тъй като стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане.
Технология за правене на агнешко желирано: Обезкостяваме агнешкото месо в сертифицирана кланица. Отделяме само месото от агнешките бутове и нарязваме на едри парчета, които овкусяваме с билкови подправки от градината – пресни или сушени, според сезона и малко готварска сол. Оставяме месото да поеме подправките и да се отцеди. После затваряме в буркани, добавяме малко вода, която при стерилизацията се изпарява и образува полезно и вкусно желе. Стерилизираме в автоклав, за да се запазят всички витамини и аминокиселини. Не използваме оцветители и консерванти.
Състав: обезкостено първокачествено агнешко месо от нашата ферма, готварска сол и подправки.
Разфасовка: стъклен буркан, нето тегло – 530 гр. Стъклен буркан с вместимост 580 мл.
Съхранение: до +18 С. Продукта е за директна консумация. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 2-3 дни.
Сипвайте винцето и да Ви е сладко!