Description
Месото е обработено грижливо в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Всички хранителни качества, аминокиселини и витамини са запазени, тъй като стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане.
Технология на производство: Обезкостяваме ръчно свинското месо в сертифицирана кланица. Отделяме по-едрите парчета месо, нарязваме и овкусяваме с пресни подправки и малко готварска сол. Оставяме месото да поеме подправките и да се отцеди. После затваряме в буркани, добавяме малко вода, която при стерилизацията се изпарява и образува полезно и вкусно желе. Стерилизираме в автоклав, за да се запазят всички витамини и аминокиселини.
Състав: обезкостено първокачествено българско свинско месо от собствената ни ферма, готварска сол и подправки.
Месото е готово за ядене, но може да бъде и основа за разнообразни вкусни ястия. Да ви е сладко!
Съхранение: до +18 С. Продукт за директна консумация. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 2-3 дни
Разфасовка: стъклен буркан, нето тегло – 530 гр. Стъклен буркан с вместимост 580 мл.