Ферма ЕА

Ферма ЕА е създадена през 2015 година в подножието на Стара планина, в с. Мировяне.

Създадохме Ферма ЕА водени от желанието си да споделим с повече хора млечните и месните продукти, които произвеждаме.

Използваме стари домашни рецепти с продукти от свободно пасящи животни. Животните са на пасища  с естествено растяща трева без подпомагане с изкуствени торове и се хранят  с подготвени от нас фуражи от наши собствени зърнени култури (пшеница, ечемик, сено и други тревни смески)

Освен кравите и телетата, отглеждаме и други видове животни като овце, кози, прасета, пуйки, гъски, патки, кокошки, пилета и зайци .

Имаме също и коне, които използваме за езда, за разходка с двуколка и каруца и за организиране на пикници,тийм билдинг и тържества

Нашият стремеж е да водим хармоничен живот в близост и в хармония с природата и с естествените цикли. Поради тази причина се отнасяме с любов и грижа към животните и с благодарност ползваме продуктите, които те ни дават като храна

Продуктите ни се отличават с уникален вкус, обусловен от всеобхватните грижи, внимание и любов на хората от нашата ферма.

В нашите продукти няма подобрители, оцветители и консерванти.

Мисията ни е да произвеждаме чиста и здравословна храна, с която да създаваме приятни изживявания за възможно най-много хора.