Седемте Рилски езера и връх Харамията

Преживявания
На Планина с Иван
30.00 лв.
В наличност
+

Description

Двудневен преход из Рила с обиколка на 7-те Рилски езера и изкачване на връх Харамията.

ДЕН I
Събираме се към 11.00 ч. в центъра на Сапарева баня.Оттам с колите или с бусче до лифт Паничище. Пешеходен преход пеша/1 - 1.30ч/ или който желае с лифта до новата хижа. Оттам за около още 1 час се придвижваме до х. 7-те езера, разположена на брега на Рибното езеро, където ще нощуваме. През този ден ще качим и пазителят на езерата - величественият връх Харамията 2465м н.в., от който се откриват гледки към 7-те езера а също и към Чанакгьолските езера, известни още като Чистотата и Съзерцанието. 

ДЕН II
Закуска на хижата и обиколка на 7-те Рилски езера.Пешеходен преход около 5 - 6 часа. В късния следобед се прибираме към София.

Цена: 30 лв. /включва водач/
Не включва: 
- Планинска застраховка /задължителна/ - 3лв. 
- Нощувки на х.Седемте езера. /15 лв. нощувка/
- Храна
- Транспорт - удобно е за пътуване с личните автомобили, тези, които нямат транспорт пътуват с автобус или влак до Дупница и оттам на всеки 40 мин има автобус за Сапарева баня. Възможно е да се организираме и всички по колите. 
Записването става чрез обаждане по телефона и превеждане на таксата водач - 30 лв. на банкова сметка: BG80RZBB91551002203117 Райфайзенбанк, Иван Коцев. Основание за плащане "Рилски езера" 
Водач: Иван Коцев