СОФИЯ-ДЕЛЧЕВО-КОПРИВЛЕН-ХАДЖИДИМОВО-ОМАЯ-СОФИЯ

96.00 лв.
В наличност
+

Description

Програма на екскурзията

Дати: 2-3 септември 2017

ДВУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ

Пожелахте отново: ОМАЙНАТА екскурзия, която съчетава останки от процъфтяващ град, село и църква, които ни изпълват с умиление, невероятното чувство да сме  на „върха“ близо до небето пиейки чаша вино и  всичко да е под краката ни, докосването до святото на светците, и накрая едно чудно село от глина..........

ПРОГРАМА:

1 ден. Отпътуване в 7,30 часа от стадион Васил Левски. Пътуване по живописната долина на р. Места.  Разглеждане на Никополис ад Нестум-един от трите града, построени от Марк Улпий Траян в чест на победата му над даките. Посещение на архитектурен резерват Делчево . Разглеждане на селото, кацнало горе в планината на границата между двете планини Родопа и Пирин, време за свещичка в църквата, възможност за обяд в кокетна кръчма, надвиснала над Гоцеделчевската котловина с изумителна гледка към планините наоколо. Пристигане в района на Гоце Делчев/село Копривлен/. Настаняване в хотел 3*. Свободно време за плаж на басейна на хотела, сауна или парна баня.  Нощувка.

2 ден.Закуска. Посещение на Хаджидимовския манастир „Св. Георги”, в чиято църква е положена чудотворната икона на Свети Георги. Време за снимки и наслаждение в чудната местност. Посещение на еко-селище ОМАЯ, разположено в планината Славянка,  близо до гръцката граница, смайващо с глинените си къщи, усещането е сякаш сте попаднали в приказка. Възможност за плаж на басейна и риболов в  двете естествени езера в комплекса.  Свободно време. Отпътуване за София. Пристигане на стадиона вечерта.

Цена на човек в двойна, тройна стая - 96 лева за записвания и плащане до 18 август 2017

ЦЕНАТА ЗА ЕДИНИЧНА СТАЯ Е +15  ЛЕВА

Цената включва

транспорт с лицензиран автобус
екскурзоводско обслужване
1 нощувка със закуска  в  хотел 3* в района на Гоце Делчев
ползване на басейна в хотела, шезлонг и чадър
сауна и парна баня
оркестър в ресторанта на хотела вечерта
екскурзии по програмата
ДОБРО НАСТРОЕНИЕ

Цената НЕ включва

лични разходи
входни такси в Гайтаниново к-с „Омая”- 12 лева/човек, , Никополис ад Нестум- 2 лева/човек, други такси при посещение на музеи по желание

 

Забележка

Цената е калкулирана за група от 24 човека. Уведомление за несъбран брой туристи 5 дни преди началото на екскурзията.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ БАНСКИ КОСТЮМ!

Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриванене на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други.